Inskickade e-tjänster
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 5. Välj e-tjänstens egenskaper > Inskickade e-tjänster

Inskickade E-tjänster

På E-tjänstens egenskapskort hittar du fliken Inskick.

Här syns information kring inskick av vald e-tjänst. Bla. id/ärendenummer, namn, status, tidpunkt, samt betalningsuppgifter vid betaltjänst. På fliken finns även möjlighet att ladda ner allt data från den inskickade e-tjänsten, samt se status på ev. e-postmeddelanden som har skickats från e-tjänsten. Klicka bara på respektive knapp.

OBS! Fliken är behörighetsstyrd.